Evenementen

The Amazing Stroopwafels

The Amazing Stroopwafels komen 26 april naar Speakeasy in Hellevoetsluis. De Rotterdamse band, onder andere bekend van “Ik ga naar Frankrijk” en “Oude Maasweg”, zal vanaf 20:00 uur optreden. Kom jij gezellig langs op deze geweldige avond voor Koningsdag? De entree is gratis. 📍 Kerkstraat 2, Hellevoetsluis

Lees verder »

Kingsnight met DJ Patrick

🇳🇱 Kingsnight met DJ Patrick 🇳🇱 🎉👑 Op 26 april gaan we het Kingsnight feest vieren bij Friends Hellevoetsluis en dat wil je niet missen! 🎶 DJ Patrick zal er een top feest maken en draaien vanaf 21:00 uur tot in de kleine uurtjes. 🕺💃 Verwacht een geweldige sfeer en het beste Pre-Koningsdag feest van Hellevoetsluis! 🧡 De entree is €10,- en de minimumleeftijd is 21+. Zorg dat je op tijd bent, bij Kerkstraat 4, om het feest niet te missen!

Lees verder »

Apres Ski Avond!

APRES SKI PARTY⛷️🎉🍻 30 maart is het tijd voor de Apres Ski Party bij Friends, want wij hebben wat te vieren ‼️ Wij zijn namelijk 25 jaar gevestigd in de Vesting!  Zien wij jou 30 maart vanaf 21:00 uur bij Friends?🍻 Zorg dat je op tijd bent vanwege de drukte. Want DJ Davindski zal heel de tent op de kop zetten🙌🏻🎉 SEE YOU NEXT WEEK AT FRIENDS! 

Lees verder »