Evenementen

Hollandse Avond met DJ KICKEN

HOLLANDSE AVOND MET DJ KICKEN! 🇳🇱 Zaterdag avond, 18 maart, is het weer tijd voor een gezellige Hollandse avond. Zoals altijd zal de beste party dj, DJ KICKEN, een top feest verzorgen!Kom jij gezellig langs voor het leukste feestje van Hellevoetsluis? 🎉🍻 Tijd: 19:00 uurEntree: Gratis

Lees verder »

Kingsnight Get Famous!

Kingsnight Get Famous – 26 April! 26 april is het weer Kings Night! Dit jaar organiseren wij in Hellevoetsluis de Kingsnight Get Famous avond. Early bird tickets zijn nu €10,- en regular tickets €15,-. Dus haal je tickets snel via www.getfamousevents.nl. Locatie: Oostzanddijk Plein voor het gemeentehuis

Lees verder »

DISCO KARAOKE Party

DISCO KARAOKE Party! Een disco karaoke party, wie wil dat nou niet? Keihard meezingen op klassiekers uit de jaren 70, 80 en 90 is een garantie voor een leuke avond! Daarom hebben wij 18 februari de Disco Karaoke Party met DJ Ger Klaver! Dus zorg dat je erbij bent voor een gezellige avond.

Lees verder »

Hollandse Avond met DJ KICKEN

Tijd voor weer een Hollandse Avond! 25 februari is het weer tijd voor een gezellige Hollandse Avond met DJ KICKEN! Wij zijn geopend vanaf 19:00 uur, dus kom zeker langs voor een goed feestje!Gratis entree en 21+.

Lees verder »

80’s & 90’s party

80’s & 90’s party met DJ Patrick 28 januari is het weer tijd voor een 80’s en 90’s part met DJ Patrick. Wij zijn geopend vanaf 19:00 uur voor een leuke en gezellige avond. DJ Patrick neemt ons mee in de tijdmachine met alle hits uit die tijd! Kom jij gezellig langs met je vrienden?

Lees verder »

Bingo met Miss Fucksia – 3 maart editie

BINGO met Miss Fucksia! 3 maart vindt de tweede editie van de erotische bingo met Miss Fucksia plaats. De avond begint om 20:00 uur en bestaat uit 4 rondes bingo met leuke prijzen! Wil jij een plekje bemachtigen? Meld je dan snel aan want vol = vol en het gaat hard!

Lees verder »